Terug in Nederland - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Angelique - WaarBenJij.nu Terug in Nederland - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Angelique - WaarBenJij.nu

Terug in Nederland

Door: Angelique

Blijf op de hoogte en volg Angelique

25 Mei 2008 | Nederland, Vlissingen

Heey Allemaal!
Ik ben weer thuis! :)

Maandagmiddag rond een uur of 12 stapte ik mijn huis weer binnen. Na een warm welkom op Schiphol(met bloemen en ballonnen) was het dan zover: Welkom in Nederland...
Ik moest echt even wennen om weer terug te zijn in Nederland. Het weer, het eten, de Hollandse cultuur etc. Alles is zo anders dan in Vietnam, maar tegelijkertijd is alles nog precies hetzelfde als toen ik 4mnd geleden vertrok...

Ondertussen ben ik alweer bijna een week terug en nog zit ik met een sjaal aan! :) haha. Gelukkig geen last van een jetlag. Wel heb ik nog weinig tijd gehad om eens goed voor mijn foto's te gaan zitten en alle indrukken nog eens goed op mij te laten inwerken..Druk, druk haha! Tsja, dat is Nederland hé! :)

Bij deze wil ik iedereen uitnodigen om mijn foto's en filmpjes te komen bekijken (of ik kom natuurlijk gewoon even langs, dat kan ook! ;))

Tot slot wil ik iedereen bedanken die trouw mijn berichtjes hebben gevolgd en ook reacties op mijn site hebben geplaatst. En nogmaals iedereen bedankt voor alle post die ik in Vietnam heb ontvangen!

Natuurlijk kun je de berichtjes allemaal nog eens nalezen en reacties plaatsen door gewoon even links in beeld de titels van de berichten aan te klikken!

Ik zie jullie snel weer!
Veel liefs,
Angelique :):)

• 25 Mei 2008 - 11:36

Jacqueline:

welkom,thuis!

• 25 Mei 2008 - 21:11

Elise:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Tot snel

• 27 Mei 2008 - 13:08

Opa:

Welkom thuis, bllij dat ik je koppie weer zie xxxxxx

Angelique

Hallo Allemaal! Vanaf ferbruari zal ik dit dagboek bijhouden vanuit Vietnam! Ik ga daar lesgeven op een schooltje in Can Tho. Ik heb er erg veel zin in en hoop een leuke tijd tegemoet te gaan. Jullie horen nog van me Groetjes Angelique